'Bayer Leverkusen mikt op deal met Liverpool: AS Roma ligt op de loer''

'Bayer Leverkusen mikt op deal met Liverpool: AS Roma ligt op de loer''

Gepubliceerd: woensdag 21 augustus 2019 om 09:10wo 21-08-2019 om 09:10

In de zoektocht naar een extra centrale verdediger denken Bayer Leverkusen en trainer Peter Bosz aan Dejan Lovren. BILD meldt dat woensdag. Leverkusen hoopt Lovren dit seizoen te kunnen huren van Liverpool.

Leverkusen, dat het nieuwe Bundesliga-seizoen afgelopen zaterdag begon met een 3-2 overwinning tegen SC Paderborn, kan defensieve versterking goed gebruiken. Sven Bender en Panagiotis Retsos zijn blessuregevoelig, terwijl Bosz weinig vertrouwen lijkt te hebben in routinier Aleksandar Dragovic. Tin Jedvaj werd maandag verhuurd aan FC Augsburg. Voor het verstrijken van de transferdeadline wil de Duitse topclub hoe dan ook nog een ervaren verdediger aantrekken.

Bosz hoopt dat Champions League-winnaar Liverpool bereid is om mee te werken aan een verhuur van Lovren. De dertigjarige Kroaat is zijn basisplaats kwijtgeraakt op Anfield. Manager Jürgen Klopp geeft de voorkeur aan Virgil van Dijk en Joël Matip in het centrum van zijn achterhoede.

Volgens BILD hoopt Leverkusen Lovren voor circa drie miljoen euro op huurbasis in te kunnen lijven. De international wordt ook gelinkt aan AS Roma, dat tevens op zoek is naar een extra verdediger. SC Freiburg-stopper Dominique Heintz wordt genoemd als alternatief. De 25-jarige Duitser kost circa acht miljoen euro. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws