Einde verhaal voor vier grote namen bij Anderlecht: Terugkeer is uitgesloten

Einde verhaal voor vier grote namen bij Anderlecht: "Terugkeer is uitgesloten"

Gepubliceerd: dinsdag 20 augustus 2019 om 19:45di 20-08-2019 om 19:45

Vincent Kompany is met twee punten uit vier wedstrijden begonnen aan zijn carrière als speler/manager bij RSC Anderlecht. De fiere Rode Duivel is echter niet van plan om enkele beslissingen terug te schroeven.

Volgens Sport/Voetbalmagazine moeten Thomas Didillon, Adrien Trebel, Sven Kums en Alexis Saelemaekers niet rekenen op een nieuwe kans. "Was het een goed idee om sterkhouders van vorig seizoen zomaar uit te rangeren? Gezien de onbuigzaamheid van Kompany is een terugkeer bijna uitgesloten", schrijft het weekblad.

"Bij de 'oudjes' Trebel en Kums had Kompany hoe langer hoe meer de indruk dat hij hen niet meer kon veranderen omdat ze geconditioneerd zijn voor een ander soort voetbal dan waar hij voor staat. Bij Didillon moet het extra hard zijn aangekomen: hij had zich voorgenomen om de jongeren te omkaderen en zijn leidinggevende capaciteiten nog meer te ontwikkelen."

"De tsunami die Kompany veroorzaakte, kwam hoofdzakelijk de youngsters ten goede. Op Neerpede hebben de jongeren nog meer dan vorig seizoen de indruk dat er rekening met hen wordt gehouden. In het Lotto Park zijn de beleidsbepalers slechts met een ding bezig: make Anderlecht great again. De groeipijnen neemt Kompany erbij. En zo lang de supporters blijven applaudisseren en enthousiast supporteren moet Vince The Prince zich geen zorgen maken", besluit Sport/Voetbalmagazine.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws