Suprise van de chef: 'Barcelona en Real Madrid krijgen concurrentie voor Neymar'

Suprise van de chef: 'Barcelona en Real Madrid krijgen concurrentie voor Neymar'

Gepubliceerd: dinsdag 20 augustus 2019 om 08:38di 20-08-2019 om 08:38

FC Barcelona en Real Madrid maken niet langer met zijn tweetjes uit wat de nieuwe club van Neymar wordt. Volgens AS, Onda Cero en Globoesporte dient Juventus zich althans aan als kaper op de kust.

Technisch directeur Fabio Paratici van de Italiaanse kampioen is al in gesprek met PSG over een transfer van de Braziliaanse ster, zo klinkt het. De onderhandelingen zouden zelfs voorspoedig verlopen. Paratici heeft een belangrijke troef in handen met Paulo Dybala. De Fransen zien in Dybala de opvolger van Neymar. Juve hoopt op een deal van tachtig à honderd miljoen plus de Argentijn.

Neymar ontving zelf ook al een voorstel van De Oude Dame. Hij krijgt de toezegging dat hij in Turijn niet hoeft in te leveren op zijn huidige salaris van 37 miljoen euro per jaar. Desondanks geniet een terugkeer naar Barcelona de voorkeur van de 27-jarige dribbelaar, maar de Catalanen hebben financieel minder middelen tot hun beschikking dan Juventus en Real Madrid.

Juve gaf deze zomer zo'n 188 miljoen uit aan onder meer Matthijs de Ligt, maar toucheerde zelf 200 miljoen. De komst van Neymar zou wel diverse spelers richting de uitgang duwen. Onder meer Mario Mandzukic, Blaise Matuidi, Daniele Rugani en Gonzalo Higuaín moeten geld in het laatje brengen.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws