Update: Amrabat in Italië voor medische controle, transfer bijna afgerond

Update: Amrabat in Italië voor medische controle, transfer bijna afgerond

Gepubliceerd: maandag 19 augustus 2019 om 21:43ma 19-08-2019 om 21:43

Laatste update: woensdag 21 augustus 2019 om 18:04wo 21-08-2019 om 18:04

Na Stefano Denswil staat er nog een speler van Club Brugge om het punt om richting Italië te trekken. Sofyan Amrabat kan Blauw-Zwart verlaten. Hij staat dicht bij een akkoord met Hellas Verona.

Eerde raakte al bekend dat Hellas Verona interesse toont in de Marokkaanse middenvelder. Toen klonk het dat Amrabat een verhuis nog niet zag zitten. Daar is de voorbije week verandering in gekomen. Volgens La Gazzetta dello Sport en Sportitalia is Amrabat toch op weg naar Italië.

Hellas Verona zal de middenvelder voor één seizoen huren van Club Brugge. Daarnaast heeft het ook een aankoopoptie van drie miljoen euro weten te bedingen. Amrabat kreeg dit seizoen nog maar één kans om zich te bewijzen onder nieuwe coach Philippe Clement. Hij stond in de basis tegen KV Oostende, maar hij speelde een bleke wedstrijd. Vorig jaar onder Ivan Leko kreeg Amrabat wel speelminuten.

Ook de komende maanden lijkt Amrabat niet op veel speelminuten te moeten rekenen. Zo krijgt Mats Rits de voorkeur op de Marokkaan en wil Club Brugge er nog een extra concurrent op het middenveld bijhalen.

Update 20/08, 08.45: Volgens Gianluca Di Marzio is een transfer niet meer veraf. Na de wedstrijd in Linz zou Amrabat meteen doorreizen naar Italië, waar hij woensdag zijn medische keuring ondergaat. Naar verluidt bedraagt de aankoopoptie 3,5 miljoen euro. Dat is mooi, zeker als je weet dat Club Brugge hem voor twee miljoen euro wegplukte bij Feyenoord.

Update 21/08, 18.04: Sofyan Amrabat is in Italië voor zijn medische testen bij Hellas Verona. Dat meldt de club via zijn officiële kanalen. De transfer zal hoogstwaarschijnlijk binnen de komende uren helemaal afgerond worden.

Poll

Moet Club Brugge Amrabat laten gaan?

(962 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws