Pas midden augustus, maar Gent nu al vermoeid? Match zat nog in de benen

Pas midden augustus, maar Gent nu al vermoeid? "Match zat nog in de benen"

Gepubliceerd: maandag 19 augustus 2019 om 08:38ma 19-08-2019 om 08:38

KAA Gent deed zondag wat het moest doen. De Buffalo's wonnen met 2-0 van KV Oostende. Het voetbal was niet altijd even goed. Volgens Vadis Odjidja kwam dat mede door de Europese match tegen AEK Larnaca.

Na de 3-0 zege in de derde voorronde van de Europa League boekte Gent nu ook een overwinning in de Jupiler Pro League. Heel vlot kwam de zege tegen Oostende niet tot stand. "Het was inderdaad een moeilijke, gesloten eerste helft, zoekend naar ruimtes", laat Vadis weten op de website van KAA Gent.

"In de tweede helft was er meer ruimte en scoorden we snel. We hebben een paar variaties op corner en ik zag Jonathan plots vrij staan ... Het was een makkelijke goal. Onze Europese match zat nog wat in de benen. Het is een grote opeenvolging van matchen en het begint veel te worden, maar daar doen we het voor."

Voor Gent blijven het drukke weken. Donderdag speelt het opnieuw in de Europa League. In de Play-Offs is Rijeka de tegenstander. In het weekend moet Gent het normaal opnemen tegen Royal Antwerp FC, maar mogelijk wordt die match toch nog uitgesteld. 

Poll

Moet de match tussen Antwerp en Gent worden verplaatst?

(877 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws