KAA Gent kent goede repetitie tegen KV Oostende voor Europese partij tegen Rijeka

KAA Gent kent goede repetitie tegen KV Oostende voor Europese partij tegen Rijeka

Gepubliceerd: zondag 18 augustus 2019 om 21:50zo 18-08-2019 om 21:50

Laatste update: zondag 18 augustus 2019 om 21:54zo 18-08-2019 om 21:54

KAA Gent kan het met een goed gevoel opnemen tegen Rijeka in de Europese kwalificatiewedstrijd. In eigen huis was het te sterk voor KV Oostende: 2-0.

KAA Gent leek al vooral bezig met de Europese kwalificatiewedstrijd tegen Rijeka, want tegen KV Oostende kwam het niet goed voor de dag. Het had het meeste balbezit, maar de bezoekers wisten het meeste gevaar te creëren.

Kaminski hield met enkele mooie reddingen de nul voor Gent, KV Oostende kon rekenen op de paal. KAA Gent won aan vertrouwen en nam de partij helemaal in handen. Daar puurden de Buffalo's voor rust echter geen doelpunt uit.

Dat doelpunt kwam er wél na de rust. KV Oostende kwam niet al te geconcentreerd uit de kleedkamers, Yaremchuk profiteerde. De Ghelamco Arena aan het feest: 1-0. KVO werd koud afgemaakt, want niet veel later stond ook de 2-0 op het bord na een doelpunt van Jonathan David.

KV Oostende was nog niet helemaal verslagen. Sakala trapte op de paal, de kustploeg weer vol moed. Thomas Kaminski verslaan leek enkel iets te moeilijk, het bleef 2-0 voor de Buffalo's.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws