Wilhelmsson gelooft in Vanden Borre: “Hij verloor 8 á 9 kilo op paar weken tijd”

Wilhelmsson gelooft in Vanden Borre: “Hij verloor 8 á 9 kilo op paar weken tijd”

17-08-2019 11:29
10

De mogelijke terugkeer van Anthony Vanden Borre bij RSC Anderlecht lokt heel wat reacties. Ook publiekslieveling Christian Wilhelmsson laat zich uit over de geruchten.

Boezemvriend Wilhelmsson weet dat Vanden Borre nog steeds hoopt op een tweede leven als prof. In januari ging Vanden Borre al een maand trainen bij de Zweed in Dubai. “Hij heeft hier bijzonder hard gewerkt”, vertelt Wilhelmsson aan Het Laatste Nieuws.

“Anthony arriveerde met flink wat overgewicht, maar verloor in een paar weken tijd 8 à 9 kilo. (lacht) We hebben hem proberen ‘reviven’. Bovendien was ik verrast hoe snedig en sterk hij nog was met de bal. Ik ben overtuigd dat hij kan terugkeren op het noodzakelijke niveau, ja.”

“Met Vincent aan het hoofd krijgt Anthony nog één kans om zich te bewijzen”, gaat Wilhelmsson verder. “Die zal hij ten volle moeten grijpen. Aan hem om meer toegewijd te zijn en zich te gedragen als een professional. Ik hoop echt dat Anthony er het beste van maakt. Hij heeft nog steeds ongelofelijk veel talent.”

No Poll