Bevestiging van Real Madrid: geblesseerde Hazard buiten selectie gelaten

Bevestiging van Real Madrid: geblesseerde Hazard buiten selectie gelaten

Gepubliceerd: vrijdag 16 augustus 2019 om 14:30vr 16-08-2019 om 14:30

Laatste update: vrijdag 16 augustus 2019 om 18:47vr 16-08-2019 om 18:47

Een serieuze tegenvaller voor Eden Hazard en Real Madrid. De man van 100 miljoen euro mist de competitiestart vanwege een blessure, zo melden Spaanse media.

Real Madrid laat via een officieel communiqué weten dat Hazard zich tijdens de training geblesseerd. Hazard werd na de oefensessie onderzocht en testen wezen uit dat onze landgenoot een kwetsuur aan de linkerhamstring heeft opgelopen. De medische staf wacht de ontwikkelingen af, maar de nationale kranten AS en Marca melden al dat hij zijn grootse entree in de Primera Division uit moet stellen.

De Spaanse competitie gaat vrijdag van start met Athletic de Bilbao - FC Barcelona. Real Madrid komt zaterdag vanaf 17u in actie op het veld van Celta de Vigo. Naar alle verwachting zal Hazard niet van de partij zijn. Het is afwachten of hij tijdig hersteld geraakt voor de eerste thuiswedstrijd van De Koninklijke, die voor volgende week zaterdag gepland staat. Real Vallodolid komt dan op bezoek.

Update 18.47: Eden Hazard mist definitief de seizoensopener in La Liga. Real maakte vrijdagavond haar 22-koppige wedstrijdselectie bekend en op de lijst was de naam van Hazard niet te bekennen. Het is nog wel onduidelijk hoeveel weken Hazard aan de kant staat met zijn hamstringblessure.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws