Clement op zijn hoede na kwalificatie: Vrijdag moeten we er weer vol tegenaan

Clement op zijn hoede na kwalificatie: "Vrijdag moeten we er weer vol tegenaan"

Gepubliceerd: donderdag 15 augustus 2019 om 18:42do 15-08-2019 om 18:42

Club Brugge plaatste zich dinsdagavond tegen Dinamo Kiev voor de laatste voorronde van de Champions League. Vrijdag moeten de troepen van Philippe Clement opnieuw aan de bak tegen Eupen.

De trainer van Blauw-Zwart is op zijn hoede voor de match tegen de laagvlieger uit de Oostkantons. "Altijd een gevaarlijke wedstrijd na zo een Europese verplaatsing. Het is belangrijk dat de spelers nog niet bezig zijn met die wedstrijd van volgende week. Vrijdag moeten we er weer vol tegenaan. Ik zal ook goed nadenken en kijken wie echt fris is voor die wedstrijd en het beste kan brengen en dan de juiste keuzes maken om de drie punten thuis te houden", vertelde Clement in een filmpje op de sociale media van Club.

Clement is uiteraard tevreden met de felbevochten kwalificatie van zijn ploeg. "We hebben ons gekwalificeerd tegen een goed team. We zijn nog maar kort samen, het is nog een deel van de voorbereiding eigenlijk en de ploeg staat al behoorlijk ver. Gisteren was er geen feestje. Iedereen beseft dat vrijdag terug een heel belangrijke wedstrijd is en we hebben geen tijd nu om veel te vieren. Hopelijk zijn er tijdens het seizoen genoeg feestjes", besloot de coach van Blauw-Zwart.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws