Dynamo Kiev kreeg mentale tik te verwerken: We moeten wilskracht tonen

Dynamo Kiev kreeg mentale tik te verwerken: "We moeten wilskracht tonen"

Gepubliceerd: maandag 12 augustus 2019 om 16:51ma 12-08-2019 om 16:51

Dynamo Kiev ging zaterdag in de competitie met 1-2 onderuit tegen aartsrivaal Shakhtar Donetsk onderuit. Een slechte generale repetitie voor die cruciale return tegen Club Brugge. Kiev beseft echter dat de knop razendsnel op moet.

Volgens trainer Alexander Khatskevich is zijn ploeg mentaal volledig hersteld. "We zijn al overgeschakeld naar Brugge. Dit zijn verschillende toernooien. Dinsdag is een bekerwedstrijd. Psychologisch zijn we er klaar voor", zegt Khatskevich op de website van Kiev

Khatskevich eist dat zijn manschappen vanaf nu enkel nog bezig zijn met Club Brugge. "Mijn spelers moeten alles uit hun hoofd zetten en zich focussen op Brugge", klinkt het. Hoewel Kiev haar zesde match binnen 3,5 week speelt, wil Khatskevich dat vooraf niet als excuus gebruiken. "We moeten karaketer en wilskracht tonen. Anders is het moeilijk om te winnen."

Ondanks de nederlaag tegen Shakhtar Donetsk zag Khatskevich genoeg positieve aanknopingspunten richting Club. "Fysiek zijn we er klaar voor en in de tweede helft tegen Shakhtar hebben we aangetoond zowel beweging als kwaliteit te hebben toegevoegd", besluit de Wit-Russische oefenmeester hoopvol.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Gaat Club het dinsdag redden?

(131 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws