'Manchester United wekt woede en frustratie na afgeketste deal met Everton'

'Manchester United wekt woede en frustratie na afgeketste deal met Everton'

Gepubliceerd: vrijdag 9 augustus 2019 om 11:50vr 09-08-2019 om 11:50

Everton haalde Alex Iwobi op Deadline Day weg bij Arsenal, maar had nóg een speler uit de Engelse top willen strikken. Marcos Rojo kreeg echter geen toestemming van Manchester United.

Dat meldt The Daily Mail. Everton wilde de terugkeer van Kurt Zouma naar Chelsea opvangen met de komst van Rojo, maar stuitte op een muur bij Manchester United. De Engelse grootmacht zou opeens met aanvullende eisen zijn gekomen. The Toffees trokken zich vervolgens terug.

Rojo zou woedend en gefrustreerd zijn door het uitblijven van een akkoord tussen Manchester United en Everton. De Argentijnse verdediger heeft na de komst van Harry Maguire (87 miljoen euro) nog minder uitzicht op speelminuten. De laatste twee seizoenen kwam hij slechts achttien keer in actie.

Everton slaagde er zoals gezegd op de slotdag van de Engelse transferperiode wél in om Iwobi over te nemen van Arsenal. Enkele uren na het verstrijken van de deadline kondigde Everton de transfer aan. Iwobi (23) kost de subtopper een slordige veertig miljoen euro.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws