UPDATE: Na fans houdt ook Club Brugge eerbetoon voor overlijden Bjorg Lambrecht

UPDATE: Na fans houdt ook Club Brugge eerbetoon voor overlijden Bjorg Lambrecht

06-08-2019 08:01 Laatste update: 16:44
12

Maandag kwam de jonge wielrenner Bjorg Lambrecht (22) om het leven nadat hij tijdens de Ronde van Polen een lelijke val maakte. De hele Belgische voetbalwereld leeft mee. Club Brugge gaat zelfs voor een passend eerbetoon.

'Het trieste nieuws bereikt ons dat we afscheid moeten nemen van wielertalent Bjorg Lambrecht. Hij overleed na een valpartij in de ronde van Polen. Onze gedachten gaan uit naar zijn familie, vrienden en teamgenoten', staat te lezen bij supportersvereniging The Blues, dat tegenwoordig voor de sfeeracties zorgt bij Club Brugge.

Voor de wedstrijd tussen Club Brugge en Dynamo Kiev willen de fans afscheid nemen met een krachtig signaal. 'Mogen we daarom vragen om morgenavond (dinsdag) voor de Europese wedstrijd massaal You'll never walk alone mee te zingen. #YNWA', klinkt het.

Update 06/08, 16.45: Na de supporters van Club Brugge zal ook de club zelf een eerbetoon houden voor het overlijden van Bjorg Lambrecht. Voor aanvang tegen Dynamo Kiev zal één minuut applaus worden gehouden.