'Geen ruildeal tussen Lukaku en Dybala, Manchester United staakt de gesprekken'

'Geen ruildeal tussen Lukaku en Dybala, Manchester United staakt de gesprekken'

05-08-2019 09:15 Laatste update: 14:14
2

Romelu Lukaku heeft nog maar een paar dagen om weg te raken. Manchester United laat hem niet gaan als het geen vervanger heeft, terwijl de transfermarkt deze week al sluit in Engeland. Ole Gunnar Solskjaer zou nu Mario Mandzukic willen halen. Dat meldt Daily Mail.

Aanvankelijk wilde Juventus Paulo Dybala betrekken in de ruildeal voor Lukaku, maar de Argentijn heeft nog niet toegezegd voor die deal. Nu komt Mandzukic in beeld. Manchester United zou hem een deal van zeven miljoen euro per jaar aanbieden. Juventus krijgt zo'n zeventien miljoen euro binnen voor de Kroaat.

Juventus kan dat geld investeren in Lukaku, of kan Mandzukic betrekken in de ruildeal. Mandzukic mag weg bij Juventus omdat hij volgens Maurizio Sarri niet past in zijn systeem. De 33-jarige Mandzukic ziet een transfer naar Manchester United helemaal zitten, ook al omdat hij een hoger loon kan krijgen dan bij Juventus.

United en Juventus onderhouden uitstekende relaties met elkaar, maar Inter heeft de strijd voor Lukaku ook nog niet opgegeven.

Update 14.14: Er zal geen ruildeal komen tussen Romelu Lukaku en Paulo Dybala. The Sun meldt dat Manchester United de stekker uit de onderhandelingen heeft getrokken. De salariseis van 350.000 pond (380.000) euro per week was United te gortig. Daarnaast zou de makelaar van Dybala een exorbitante fee van 14 miljoen euro hebben gevraagd. Trainer Ole Gunnar Solskjaer zou ook twijfels hebben gehad of Dybala wel naar The Red Devils wilde verkassen. Paris Saint-Germain zou nu azen op Dybala.