UPDATE: 'Arsenal heeft beste papieren in strijd om Pépé'

UPDATE: 'Arsenal heeft beste papieren in strijd om Pépé'

26-07-2019 23:54 Laatste update: 23:57
3

De kans dat Nicolas Pépé dit seizoen nog bij OSC Lille speelt is heel klein. Voorzitter Gerard López geeft aan dat de club maar liefst vier aanbiedingen heeft geaccepteerd. Het is nu aan Pépé om te bepalen voor welke club hij wil spelen.

"We hebben vier aanbiedingen van vier grote clubs geaccepteerd", vertelt Lopez aan Tuttosport. "Napoli heeft een bod gedaan dat voldoet aan onze vraagprijs van tachtig miljoen euro. Het is nu aan de speler voor welke club hij wil spelen. Hij moet er nu uit zien te komen met de clubs. Pépé komt maandag terug van vakantie. Ik denk dat hij ergens volgende week gaat beslissen."

Lopez noemt de clubs niet bij naam. Volgens het Franse L'Equipe gaat het naast Napoli om Internazionale, Liverpool en Arsenal. Allen zouden zij een bod hebben gedaan dat door Lille geaccepteerd is.

Pépé is dé revelatie van Lille. In 38 Ligue 1-duels was de aanvaller vorig seizoen verantwoordelijk voor maar liefst 22 doelpunten. In het jaar daarvoor maakte hij er dertien. Lille kocht hem in 2016 van Angers voor tien miljoen euro.

Update 23.57 uur: Arsenal lijkt de beste papieren te hebben voor Pépé, meldt Gianluca Di Marzio. The Gunners zijn bereid om aan de salariseisen van de Fransman te voldoen en willen ook de commissie aan zijn zaakwaarnemer betalen. De agent van Pépé heeft inmiddels zijn goedkeuring gegeven.