OFFICIEEL: Boca stelt De Rossi voor met kippenvelvideo

OFFICIEEL: Boca stelt De Rossi voor met kippenvelvideo

25-07-2019 13:35 Laatste update: 27-07-2019 11:20
1

Daniele de Rossi gaat zijn carrière een vervolg geven in Argentinië. De geroutineerde Italiaan is aangekomen in Buenos Aires en is op weg naar Boca Juniors, dat al over zijn aankomst heeft getweet.

De inmiddels 36-jarige middenvelder maakte in mei van dit jaar bekend AS Roma aan het eind van het seizoen te verlaten. Daarmee moesten de Italianen na achttien jaar afscheid nemen van een clubicoon. Daarna was het lange tijd onduidelijk waar De Rossi zou gaan spelen. Het lijkt dus Boca Juniors te worden.De middenvelder ondergaat donderdag een medische keuring in Argentinië. Als daar niks geks uit komt staat niets een overgang nog in de weg. 

De Rossi speelde in zijn loopbaan 117 interlands voor Italië, waarin hij 21 keer scoorde. In de Serie A kwam hij tot een duizelingwekkend aantal van 459 wedstrijden, waarin hij goed was voor 43 goals en 41 assists.

Update 27/07, 11.20: Daniel De Rossi gaat zoals verwacht zijn loopbaan verder zetten in Argentinië. CA Boca Juniors stelde de 36-jarige Italiaan voor als nieuwe aanwinst. De Rossi tekende bij Bova een contract tot 2020. Uit de bijgevoegde video is duidelijk dat beide partijen voor elkaar gemaakt zijn.