Griezmann bereidt zich voor op onvriendelijke ontvangst van Atlético Madrid

Griezmann bereidt zich voor op onvriendelijke ontvangst van Atlético Madrid

Gepubliceerd: zondag 21 juli 2019 om 23:45zo 21-07-2019 om 23:45

Antoine Griezmann kan niet wachten totdat hij zijn debuut voor FC Barcelona mag maken en in één team met Lionel Messi kan spelen. De 28-jarige superster uit Frankrijk rondde onlangs zijn geruchtmakende transfer af en verhuisde van Atlético Madrid naar de Catalanen.

Hoewel Griezmann al meerdere jaren geldt als één van de beste spelers in de Primera Division, kijkt hij op tegen Messi. De superster is nog op vakantie na zijn Copa América-deelname, maar Griezmann kan niet wachten totdat El Pulga weer in Catalonië is. "Het wordt ongetwijfeld geweldig om met hem samen te spelen. Ik ben benieuwd hoe hij in het echt is en hoe hij traint, hopelijk kan ik daarvan leren", vertelt hij aan Marca.

Het afscheid bij Atlético Madrid verliep op zijn zachtst gezegd rumoerig: Griezmann weet wat hij kan verwachten, wanneer hij weer terug is in het Wanda Metropolitano-stadion. "Ze zullen ongetwijfeld gaan fluiten, dat hoort hij voetbal. De fans hielden van mij, dus dan doet het pijn wanneer ik wegga. Toen ik voor het eerst terugkeerde bij Real Sociedad (dat hem in 2014 aan Atlético verkocht, red.), was dat ook niet gemakkelijk. Hoe dan ook, ik heb Atlético en Real Sociedad voor altijd in mijn hart gesloten, omdat ze mij zoveel gegeven hebben."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws