De keerzijde van het succes, Clement mist smaakmaker op eerste speeldag

De keerzijde van het succes, Clement mist smaakmaker op eerste speeldag

Gepubliceerd: donderdag 18 juli 2019 om 07:10do 18-07-2019 om 07:10

Club Brugge is momenteel nog volop bezig aan haar voorbereiding op het nieuwe seizoen. De kern van Philippe Clement is nagenoeg compleet. De trainer van Club Brugge moet het voorlopig wel nog stellen zonder Krépin Diatta en dat zal nog even duren.

Momenteel is Diatta immers nog altijd actief op de Afrika Cup. Met Senegal schopte Diatta het immers tot de finale van het toernooi. De eindstrijd wordt vrijdag beslist. Senegal neemt het dan op tegen Algerije.

De finale tussen Senegal en Algerije begint om 21 uur en Diatta mag hopen op speelminuten. In de zes vorige duels van Senegal op het toernooi kwam hij telkens in actie. Op de openingsspeeldag tegen Tanzania scoorde de speler van Club Brugge ook in de 2-0 zege van Senegal.

Bij Club Brugge zijn ze natuurlijk blij voor Diatta, maar het betekent wel dat dat de speler momenteel Blauw-Zwart niet kan helpen. Volgens Het Laatste Nieuws beslist Club Brugge pas na de finale hoeveel vakantie Diatta nog krijgt na het toernooi en wanneer hij dus weer moet aansluiten bij Blauw-Zwart.

Nu al lijkt vast te staan dat Diatta de openingsspeeldag van de Jupiler Pro League gaat missen. Op 27/7 start voor Club Brugge de competitie met een verplaatsing bij Waasland-Beveren. 

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws