'Anderlecht heeft op clubniveau overeenstemming bereikt over Milic'

'Anderlecht heeft op clubniveau overeenstemming bereikt over Milic'

Gepubliceerd: woensdag 17 juli 2019 om 22:08wo 17-07-2019 om 22:08

Laatste update: vrijdag 19 juli 2019 om 14:08vr 19-07-2019 om 14:08

RSC Anderlecht heeft een oplossing gevonden voor de overbodige Antonio Milic. De linksvoetige verdediger zou aan de slag kunnen in Turkije bij Rizespor.

Dat meldt Het Laatste Nieuws woensdagavond. De 25-jarige Kroaat kwam vorige zomer in het spoor van Marc Coucke en Luc Devroe over van KV Oostende, maar hij kon nooit overtuigen in het shirt van Anderlecht.

Milic speelde vorig seizoen 25 wedstrijden voor paars-wit, maar kon op geen enkel moment aantonen dat hij het niveau had om voor Anderlecht te spelen. Door de komst van Vincent Kompany en Philippe Sandler is hij helemaal overbodig.

Anderlecht heeft echter geluk, want Rizespor wil de floptransfer wegplukken. Het is nog niet geweten of het om een uitleenbeurt of een definitieve transfer gaat.

Update 14.08: Anderlecht heeft op clubniveau een akkoord met Rizespor, zo meldt Het Laatste Nieuws. Volgens de krant betreft het een uitleenbeurt. De bal ligt nu volledig bij Milic, die nog moet beslissen of hij zijn carrière voort wil zetten in Turkije.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws