'Anderlecht heeft op clubniveau overeenstemming bereikt over Milic'

'Anderlecht heeft op clubniveau overeenstemming bereikt over Milic'

17-07-2019 22:08 Laatste update: 17-07-2019 22:08
8

RSC Anderlecht heeft een oplossing gevonden voor de overbodige Antonio Milic. De linksvoetige verdediger zou aan de slag kunnen in Turkije bij Rizespor.

Dat meldt Het Laatste Nieuws woensdagavond. De 25-jarige Kroaat kwam vorige zomer in het spoor van Marc Coucke en Luc Devroe over van KV Oostende, maar hij kon nooit overtuigen in het shirt van Anderlecht.

Milic speelde vorig seizoen 25 wedstrijden voor paars-wit, maar kon op geen enkel moment aantonen dat hij het niveau had om voor Anderlecht te spelen. Door de komst van Vincent Kompany en Philippe Sandler is hij helemaal overbodig.

Anderlecht heeft echter geluk, want Rizespor wil de floptransfer wegplukken. Het is nog niet geweten of het om een uitleenbeurt of een definitieve transfer gaat.

Update 14.08: Anderlecht heeft op clubniveau een akkoord met Rizespor, zo meldt Het Laatste Nieuws. Volgens de krant betreft het een uitleenbeurt. De bal ligt nu volledig bij Milic, die nog moet beslissen of hij zijn carrière voort wil zetten in Turkije.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie