OFFICIEEL: Cercle Brugge slaat voor derde keer toe en strikt ook Peeters

OFFICIEEL: Cercle Brugge slaat voor derde keer toe en strikt ook Peeters

Gepubliceerd: maandag 15 juli 2019 om 21:22ma 15-07-2019 om 21:22

Laatste update: maandag 15 juli 2019 om 21:30ma 15-07-2019 om 21:30

Zoals verwacht heeft Cercle Brugge Stef Peeters aangetrokken. Peeters komt over van het Franse SM Caen. Bij Cercle Brugge tekende Peeters een contract van vier seizoenen,  inclusief de optie op één bijkomend seizoen.

Peeters is een jeugdproduct van KRC Genk, maar kwam na huurperiodes bij Sparta Rotterdam en MVV bij STVV terecht. Bij de Kanaries versierde Peeters een transfer naar Caen. Zijn Frans avontuur werd echter geen succes. Vorig seizoen stuurde Caen op huurbasis naar Zulte Waregem. Nu gaat hij aan de slag bij Cercle Brugge. Opvallend, bij Cercle Brugge is Fabien Mercadal. Vorig seizoen was Mercadal nog de trainer van Caen en toen had hij Peeters niet nodig.   

Voorzitter Frans Schotte is blij met de komst van Peeters. "We zijn zeer tevreden met de komst van Stef Peeters. Deze transfer is een toonbeeld van de ambitie die Cercle Brugge voor het nieuwe seizoen uitdraagt. Stef is een beloftevolle Belgische speler die al op z’n 27ste over heel wat ervaring beschikt. Stef is simpelweg een goede voetballer waarvan we blij zijn dat hij voor Cercle Brugge heeft gekozen."

Eerder op maandag kondigde Cercle Brugge ook al de komst van Jordi Mboula en Yves Dabila aan. Zij worden respectievelijk gehuurd van AS Monaco en LOSC Lille. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws