'Coach Denswil getroffen door leukemie, Bologna houdt Mihajlovic toch aan boord'

'Coach Denswil getroffen door leukemie, Bologna houdt Mihajlovic toch aan boord'

Gepubliceerd: zaterdag 13 juli 2019 om 11:17za 13-07-2019 om 11:17

Laatste update: zaterdag 13 juli 2019 om 17:04za 13-07-2019 om 17:04

Stefano Denswil krijgt kort na zijn overstap naar Bologna al te maken met een nieuwe trainer. Italiaanse media melden dat Sinisa Mihajlovic zijn taken noodgedwongen neerlegt. De vijftigjarige Serviër zou kampen met een ernstige ziekte.

Mihajlovic moet daardoor in ieder geval tijdelijk opstappen bij Bologna. Naar verwachting licht de Serie A-club het vertrek zaterdagmiddag om 16.30 uur toe op een persconferentie. Eerder deze week werd al bekend dat Mihajlovic niet met Bologna op trainingskamp is. Als officiële redenen werd griep opgegeven, maar het lijkt dus een stuk ernstiger te zijn. 

Corriere dello Sport meldt dat Mihajlovic binnenkort begint met een 'agressieve behandeling' van zijn ziekte, waardoor hij zich - al dan niet tijdelijk - moet terugtrekken. Bologna versterkte zich deze zomer onder meer met Denswil van Club Brugge. De Nederlander stond sinds 2015 onder contract in Jan Breydel.

Update 17.02: Mihajlovic is getroffen door acute leukemie, laat hij zaterdagmiddag weten tijdens een persconferentie. De vijftigjarige Serviër blijft echter 'gewoon' aan als trainer van Bologna, dat de coach alle steun zal verlenen tijdens zijn herstel.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws