OFFICIEEL: Beerschot-Wilrijk neemt na amper één optreden afscheid van verdediger

OFFICIEEL: Beerschot-Wilrijk neemt na amper één optreden afscheid van verdediger

Gepubliceerd: woensdag 10 juli 2019 om 13:20wo 10-07-2019 om 13:20

Beerschot-Wilrijk zal in 1A of 1B geen beroep doen op Gokhan Kardes. De 22-jarige verdediger mag na amper één optreden definitief naar Turkije vertrekken. Kardes tekende een contract voor drie seizoenen bij tweedeklasser Erzurumspor.

'Kardes werd bij het begin van het vorige seizoen aangetrokken. Na een uitleenbeurt aan Afyonspor laat Beerschot Kardes nu definitief vertrekken naar een andere Turkse club. Erzurumspor wil komend seizoen voor de promotie naar de hoogste afdeling spelen. De Turkse jeugdinternational Kardes hoopt daar een basisplaats te verwerven en z'n carriere te lanceren', meldt Beerschot-Wilrijk op haar website over de overgang.

Beerschot-Wilrijk plukte Kardes in de zomer van 2018 weg bij de Nederlandse topclub PSV, waar hij als jeugdproduct nooit zijn debuut wist te maken. Op Het Kiel kwam Kardes duidelijk niet voor in de plannen van coach Stijn Vreven. Beide partijen opteerden in de wintermercato dan ook voor een uitleenbeurt. Ditmaal is het afscheid voorgoed.

'Ik vind het jammer dat ik me niet heb kunnen laten zien aan het fantastische publiek op het Kiel maar ik heb een goede tijd gehad bij Beerschot', reageert Kardes. Beerschot-Wilrijk medt dat het bij doorverkoop wel een percentage van Erzurumspor ontvangt.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws