'De Condé zet charmeoffensief in om twee smaakmakers bij KRC Genk te houden'

'De Condé zet charmeoffensief in om twee smaakmakers bij KRC Genk te houden'

Gepubliceerd: vrijdag 5 juli 2019 om 08:02vr 05-07-2019 om 08:02

Laatste update: vrijdag 5 juli 2019 om 08:40vr 05-07-2019 om 08:40

Racing Genk zag Leandro Trossard al vertrekken richting Brighton & Hove Albion. Ook Ruslan Malinovskyi is op weg naar de exit. Voor de rest hoopt Dimitri De Condé jongens als Sander Berge en Ally Samatta aan boord te houden.

"Ik denk wel dat ik en de coach de intentie hebben om die jongens te overtuigen. Het is ook weer vraag en aanbod. Komt er een correcte club waar ze zich kunnen verbeteren? Dan gaat dat iets sneller gaan", vertelt de sportief directeur van Genk bij TV Limburg.

Champions League als troef
Malinovskyi wil sowieso vertrekken, maar anderen zijn mogelijks toch geneigd om bij Genk te blijven. "Er zijn sommige jongens die absoluut weg willen, maar er zijn er ook misschien bij die bij hun hart nog bij Genk zitten. En die ook de Champions League als uitdaging zien."

Op inkomend vlak zal het voorlopig eventjes rustig blijven. "Nu gaan we even de kat uit de boom kijken. We gaan wat er gaat gebeuren, ook uitgaand. We zijn nog wel met wat bezig. Ik verwacht nog wel wat de komende anderhalve maand. Maar we verwachten wel dat dit de groep is die aan het seizoen zal beginnen", besluit De Condé.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Zal Genk erin slagen om Samatta en Berge te houden?

(748 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws