Robben schermt met 'meerdere aanbiedingen': Kan nog steeds wereldklasse zijn

Robben schermt met 'meerdere aanbiedingen': "Kan nog steeds wereldklasse zijn"

03-07-2019 11:51 Laatste update: 12:04
2

Arjen Robben is sinds maandag geen contractspeler meer van Bayern München. De grote vraag is wat de 35-jarige aanvaller nu gaat doen. Zelf weet hij het ook nog niet.

"Ik weet nog niet of ik mijn carrière ga voortzetten. Mijn lichaam beslist. Als ik honderd procent van mijn mogelijkheden kan benutten, ben ik nog steeds van wereldklasse. Ik wil écht doorgaan met het spelen van wedstrijden op het hoogste niveau", vertelt Robben in een interview met France Football. Een keuze heeft hij nog niet gemaakt. "Ik heb meerdere aanbiedingen op zak en ga binnenkort een beslissing nemen."

Het is algemeen bekend dat PSV oren heeft naar de komst van Robben. Ook Ajax wordt genoemd. Bij FC Groningen staat de deur eveneens wagenwijd open, maar het lijkt erop dat de voormalige international om de prijzen wil blijven spelen. Ook een buitenlands avontuur behoort tot de mogelijkheden, terwijl zelfs stoppen niet uitgesloten is.

Robben hoopt zijn specialiteit - vanaf rechts naar binnen snijden en de bal in de lange hoek mikken - nog jaren te kunnen laten zien. "Mijn vrouw zegt vaak dat ik er trots op kan zijn. Het is iets heel bijzonders. Met mijn stijl heb ik mijn reputatie jarenlang opgebouwd. En het werk nog steeds, zelfs op mijn 35ste. Het gaat allemaal om gevoel. Dat is de sleutel."