'PSG tikt 18 miljoen af en berooft Sevilla en De Jong van belangrijke aangever'

'PSG tikt 18 miljoen af en berooft Sevilla en De Jong van belangrijke aangever'

02-07-2019 07:25
0

Paris Saint-Germain gaat zich versterken met Pablo Sarabia. De 27-jarige creatieve middenvelder werd maandag al in de Franse hoofdstad gespot om de transfer af te ronden. Luuk de Jong ziet daarmee een belangrijke aangever vertrekken bij Sevilla.

Sarabia was het afgelopen seizoen goed voor twaalf goals en dertien assists in de Primera Division. Sevilla deed verwoede pogingen om hem te behouden, maar staat machteloos doordat Paris Saint-Germain wil voldoen aan de transferclausule van achttien miljoen euro, melden Spaanse en Franse media. De Spanjaard zou vier miljoen euro per jaar gaan verdienen bij PSG.

Sarabia doorliep de jeugdopleiding van Real Madrid, maar een doorbraak bij De Koninklijke bleef uit. Na vijf jaar Getafe werd hij in 2016 opgepikt door Sevilla. Hakim Ziyech was naar verluidt zijn beoogde opvolger, maar de spelmaker van Ajax heeft volgens het Algemeen Dagblad geen interesse in een overstap naar Andalusië.

Ook Dani Ceballos is in beeld bij Sevilla. De middenvelder, uitblinker op het EK O21 met Spanje, is overbodig bij Real Madrid, maar lijkt zelf het liefst verhuurd te worden.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie