Uitgespuwd bij Anderlecht, maar Vranjes wordt als een held onthaald in Athene

Uitgespuwd bij Anderlecht, maar Vranjes wordt als een held onthaald in Athene

29-06-2019 10:01
12

Na een seizoen vol miserie, zowel op als naast het veld, vond RSC Anderlecht een (tijdelijke) oplossing voor Ognjen Vranjes. De Bosniër keert op uitleenbasis terug naar oude club AEK Athene. Dat de fans hem daar niet vergeten zijn, bewijzen filmpjes op sociale media.

Op één van die video's is te zien hoe de Atheense supporters de ontvangst van Vranjes vieren als hebben ze net de Champions League gewonnen. De Griekse massa steekt Bengaals vuur af en scandeert de naam van Vranjes. Dat weet de verdediger wel te appreciëren blijkbaar, want hij postte het filmpje op zijn eigen Instagram-account, met als bijschrift: 'Psychiatry is open'. Een gekkenhuis, dus.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

psychiatry is open!!!

Een bericht gedeeld door Ognjen Vranjes (@ognjen_vranjes) op

In het verleden bleek al meermaals dat Vranjes een harde jongen is die wel houdt van wat opgezweepte fans. Zijn karakter zorgde er mede voor dat er bij Anderlecht onvrede bestond over hem, al waren zijn sportieve prestaties nu ook niet om over naar huis te schrijven. Was de 29-jarige Vranjes bij AEK nog een absolute sterkhouder, bij Anderlecht kwam hij niet verder dan tien basisplaatsen in de Jupiler Pro League.