Na één jaar keert Limbombe al terug: Weet niet goed waarom het niet lukte

Na één jaar keert Limbombe al terug: "Weet niet goed waarom het niet lukte"

Gepubliceerd: dinsdag 25 juni 2019 om 23:10di 25-06-2019 om 23:10

Officieel is het nog niet, maar niets lijkt een transfer van Anthony Limbombe naar Standard Luik nog in de weg te staan. De Rouches zouden de vleugelaanvaller huren mét aankoopoptie van FC Nantes. In de Ligue 1 kon de eenvoudige Rode Duivel zich niet doorzetten.

Vorige zomer rondde Limbombe zijn transfer naar de Franse competitie af, als gevolg van een sterk seizoen bij Club Brugge. Nantes legde zelfs een recordbedrag neer (acht miljoen euro) om onze landgenoot aan te trekken. Die move werd geen onverdeeld succes. "Hij heeft eigenlijk niet getoond dat hij die 8 miljoen euro waard was", vertelt David Phelippeau, een lokale journalist van RMC, bij Het Laatste Nieuws.

"Het was nochtans een historische transfer voor de club. Ik weet niet goed waarom het niet lukte", tast ook de Nantes-watcher in het duister. "Anthony is wat teruggetrokken, discreet. Hij kwam niet graag naar persconferenties, liet weinig mensen toe in zijn omgeving. Ook niet uit de spelersgroep. Zo leek het alleszins. Weet je: hij is moeilijk in te schatten. Misschien had hij het moeilijk om zich aan te passen aan het leven in Nantes. En het niveau van de Ligue 1 ligt toch iets hoger dan de Jupiler Pro League."

Poll

Komt Limbombe te kort voor het niveau van de Ligue 1?

(372 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws