'Trossard krijgt in Brighton mogelijk de concurrentie van Turkse parel'

'Trossard krijgt in Brighton mogelijk de concurrentie van Turkse parel'

Gepubliceerd: dinsdag 25 juni 2019 om 17:00di 25-06-2019 om 17:00

Laatste update: dinsdag 25 juni 2019 om 17:01di 25-06-2019 om 17:01

Het versterken van de aanval heeft duidelijk prioriteit voor Brighton & Hove Albion. Nu onze eigen Leandro Trossard op het punt staat om zich voor vijf jaar aan The Seagulls te verbinden, verlegt de Premier League-club de interesse naar Halil Dervisoglu. Dat weet het Turkse Asist Analiz.

Halil Dervisoglu ligt tot en met medio 2021 bij de Nederlandse promovendus Sparta Rotterdam en staat op zijn negentiende te boek als een zeer grote belofte. Zo had de talentvolle Turk met vijftien goals en twaalf assist een groot aandeel in het succes van Sparta.

Dervisoglu maakte met drie treffers in zijn eerste vier interlands voor de Turkse U21 ook snel naam in het land van zijn roots. Eersteklasser Trabzonspor toonde zeer concrete belangstelling, maar een trip naar Rotterdam leverde geen akkoord op. Brighton & Hove Albion zou zodoende kans zien om met Dervisoglu aan de haal te gaan. Ook Galatasaray, Basaksehir en Sporting Braga jagen op de handtekening van Dervisoglu.

Trossard krijgt er mogelijk zo al snel een eventuele concurrent. Dervisoglu komt het beste tot zijn recht in de punt van de aanval, maar heeft ook ervaring op de flanken.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws