'Club Brugge biedt een recordbedrag op de beoogde opvolger van Wesley'

'Club Brugge biedt een recordbedrag op de beoogde opvolger van Wesley'

Gepubliceerd: dinsdag 25 juni 2019 om 15:05di 25-06-2019 om 15:05

Laatste update: dinsdag 25 juni 2019 om 15:20di 25-06-2019 om 15:20

Club Brugge mag dankzij Wesley Moraes spoedig 25 miljoen euro op de bankrekening bijschrijven. Als hij zijn werkvergunning ontvangt, is zijn overstap naar Premier League-promovendus Aston Villa een feit. Ondertussen ziet het er steeds nadrukkelijk naar uit dat de Nigeriaan David Okereke zijn vervanger in Jan Breydel moet worden.

Volgens Italiaanse media is Club Brugge bereid om diep in de buidel te tasten voor Okereke, die zich bij de Italiaanse tweedeklasser Spezia Calcio in de kijker heeft weten te spelen. Il Secolo XIX schrijft dat Spezia een bod van zeven miljoen euro heeft ontvangen uit Brugge. Naar verluidt ligt de aanbieding van Blauw-Zwart daarmee hoger dan die van de Italiaanse concurrenten Bologna, Sassuolo en Sampdoria.

In Italië houdt men er rekening mee dat de onderhandeling tijdens de komende week tot een goed einde worden gebracht. Club Brugge zou de 21-jarige aanvaller, die het afgelopen seizoen goed was voor tien goals en twaalfs assists, voor vijf seizoenen vast willen leggen.

Mocht het bod van zeven miljoen euro toereikend zijn, dan wordt Okereke de duurste transfer uit de clubhistorie van Club Brugge. Het record kwam vorige zomer op naam te staan van Kaveh Rezaei. Club betaalde vijf miljoen euro voor de Charleroi-aanvaller, maar zag hem met één treffer in dertien matchen hevig teleurstellen in het debuutjaar.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ZE DOEN HET! Een ijzersterk Club Brugge pakt de drie punten tegen Zenit Sint-Petersburg! #ZENCLU #ClubBrugge #Dennis #DeKetelaere #Zenit #UCL #ChampionsLeague

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws