La Gazzetta: Juve overweegt speler uit Raiola-stal in De Ligt-deal te betrekken

La Gazzetta: Juve overweegt speler uit Raiola-stal in De Ligt-deal te betrekken

25-06-2019 13:46

Juventus is bereid om Moise Kean te betrekken in de megatransfer van Matthijs de Ligt. Dat schrijft het Italiaanse La Gazzetta dello Sport dinsdag. Zowel De Ligt als Kean behoort tot de clientèle van zaakwaarnemer Mino Raiola. 

Niet FC Barcelona of Paris Saint-Germain, maar Serie A-grootmacht Juventus lijkt op dit moment aan de haal te gaan met De Ligt. In Turijn kan de Oranje-international naar verluidt veertien miljoen euro per seizoen verdienen. Juve hoopt de deal snel in orde te kunnen maken. 

La Gazzetta meldt dinsdag dat Moise Kean mogelijk een rol gaat spelen in de overeenkomst tussen Ajax en de kampioen van Italië. Juve zou bereid zijn om de negentienjarige aanvaller in een transfer te betrekken. Of het de bedoeling is dat Kean definitief naar Amsterdam verkast óf op huurbasis, wordt niet gemeld. 

Afgelopen seizoen brak Kean definitief door in het eerste elftal van De Oude Dame. In dertien Serie A-duels (acht invalbeurten) scoorde de tiener zes keer. In november maakte hij zijn debuut voor de nationale ploeg van Italië. Drie interlands leverden twee doelpunten op.

Lees ook: LIVE: De eerste persconferentie van speler/trainer Vincent Kompany bij Anderlecht