LIVE: De eerste persconferentie van speler/trainer Vincent Kompany bij Anderlecht

LIVE: De eerste persconferentie van speler/trainer Vincent Kompany bij Anderlecht

Gepubliceerd: dinsdag 25 juni 2019 om 13:00di 25-06-2019 om 13:00

Laatste update: dinsdag 25 juni 2019 om 15:15di 25-06-2019 om 15:15

Dinsdag 25 juni staat al een tijdje aangestipt bij de fans van RSC Anderlecht. Vandaag stelt paars-wit immers officieel Vincent Kompany voor als nieuwe speler/trainer bij Anderlecht. Volg de persconferentie van Vince The Prince LIVE bij VoetbalPrimeur.be vanaf 15 uur.

Op de slotspeeldag van Play-Off 1 van vorig seizoen maakte Anderlecht bekend dat Kompany ging terugkeren naar het Constant Vanden Stockstadion. Kompany keert niet enkel terug als speler, maar gaat in Brussel een dubbelrol vervullen. Als trainer zal Kompany ook de tactiek en de spelers rondom hem op het veld bepalen.

Omdat Kompany niet alles alleen kan doen, vormde Anderlecht een Team Kompany. Zo kwamen Simon Davies en Craig Bellamy mee vanuit Engeland. Davies zal bij Anderlecht als een soort T1 fungeren als Kompany op het veld staat, maar de eindbeslissing blijft bij Kompany liggen. Bellamy moet de jeugd van Anderlecht dan weer klaarstomen voor het grote werk.

Hoe Anderlecht er komend seizoen juist zal uitzien, hoe het gaat spelen, hoe Kompany zijn werk gaat verdelen en welke transfers er nog komen, … het zijn allemaal vragen waar de fans van Anderlecht mogelijk tijdens de persconferentie een antwoord op krijgen. Mis het dus niet.

Volg de persconferentie van Kompany hier LIVE (updates vanaf 15 uur).

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws