Update: 'Limbombe present bij Standard, handtekening volgt wellicht snel'

Update: 'Limbombe present bij Standard, handtekening volgt wellicht snel'

Gepubliceerd: maandag 24 juni 2019 om 08:19ma 24-06-2019 om 08:19

Laatste update: maandag 24 juni 2019 om 10:02ma 24-06-2019 om 10:02

Standard blijft zich maar roeren op de transfermarkt. Het heeft al een half elftal aangetrokken en lijkt nu ook Anthony Limbombe beet te hebben. De flankaanvaller wordt snel in Luik verwacht.

Na een mislukt avontuur bij Nantes lijkt Limbombe terug te keren naar ons land. Volgens Het Nieuwsblad zal Standard de ex-speler van KRC Genk en Club Brugge voor één seizoen huren, met aankoopoptie. Als hij slaagt voor zijn medische tests wordt Limbombe dinsdag al op training verwacht.

Vooral de aankoopoptie in het huurcontract is opvallend. Zo zou Limbombe uiteindelijk voor een som van vier miljoen euro kunnen overgenomen worden. Een fractie van wat Nantes voor hem heeft betaald. Afgelopen zomer werd hij nog voor zo'n acht miljoen euro overgenomen bij Club Brugge. Nu vraagt Nantes amper nog de helft.

Bij Nantes kon Limbombe ook nooit helemaal overtuigen. De 24-jarige eenmalige Rode Duivel was er goed voor drie doelpunten en twee assists in 33 wedstrijden.

Update 24/06, 10.00: Limbombe is aangekomen op de Standard-academie, aldus La Dernière Heure. Daar legt de ex-speler van Club Brugge zijn medische testen af, waarna hij zijn contract tot het einde van het seizoen (met aankoopoptie) ondertekend. Datzelfde geldt voor Nicolas Gavory. De Franse linksachter komt zo goed als zeker over van FC Utrecht.

Poll

Is Limbombe een aanwinst voor Standard?

(454 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws