'Barcelona vertraagt deal met Valencia en heeft ander plan met Cillessen'

'Barcelona vertraagt deal met Valencia en heeft ander plan met Cillessen'

Gepubliceerd: zaterdag 22 juni 2019 om 17:44za 22-06-2019 om 17:44

Laatste update: dinsdag 25 juni 2019 om 15:34di 25-06-2019 om 15:34

FC Barcelona krabbelt terug in de onderhandelingen met Valencia omtrent Neto en Jasper Cillessen. De Catalanen hadden in eerste instantie wel oren naar een ruildeal, maar dat scenario is volgens El Mundo Deportivo nu niet meer realistisch. 

Begin deze week werd er in Spanje al geschreven over gesprekken tussen Barça en Valencia. Cillessen wil na drie jaar voornamelijk bankzitten bij de kampioen van de Primera Division graag elders weer minuten maken en dus is de club op zoek naar een nieuwe stand-in voor eerste doelman Marc-André Ter Stegen. De 29-jarige Neto staat bovenaan het lijstje met gewenste versterkingen.

Toch is de clubleiding aan het twijfelen geslagen: Cillessen zou meer waard zijn dan Neto. De vraagprijs voor de Braziliaanse doelman wordt geschat op zo'n dertig miljoen euro. Cillessen en Neto zien de deal allebei wel zitten. Nu de ruildeal voorlopig van de baan is, wil Barça graag eerst Cillessen verkopen om vervolgens met een zak geld opnieuw aan te kloppen bij Valencia.

Update 25/06 15.34 uur: De transfer van Cillessen lijkt vandaag al te worden afgerond. Een foto van de goalie, poserend in een Valencia-shirt, is via de sociale media uitgelekt. Na de getoonde foto's van de eerste keeper van Oranje en deze beelden lijkt niets een overstap naar de sinaasappelstad meer in de weg te staan voor Cillessen.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws