Raes tipt Lukaku: “Praat met Hazard en Kompany, die handelen dat anders af”

Raes tipt Lukaku: “Praat met Hazard en Kompany, die handelen dat anders af”

Gepubliceerd: vrijdag 14 juni 2019 om 13:32vr 14-06-2019 om 13:32

Romelu Lukaku krijgt vaak kritiek, ondanks dat hij topscorer aller tijden is bij de Rode Duivels. De spits liet dan ook weten dat hij na het EK zal stoppen als international. Volgens Frank Raes is dat niet de juiste manier.

Raes heeft advies voor Lukaku, die vaak over de kritiek in de media praat. "Niet te veel babbelen en spelen, spelen, spelen en scoren. En als ze fluiten, laat ze fluiten. Al is dat natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. En praat eens met Hazard en Kompany, die hebben dat ook meegemaakt en handelen dat op een totaal andere manier af. Hij voelt zich ondergewaardeerd, maar dat is compleet ten onrechte."

"Hij voelt zich makkelijk verongelijkt”, gaat Raes tegenover Sporza verder. “Zeggen dat hij niet geliefd is of dat hij op zijn 27e gaat stoppen met de nationale ploeg bevorderen dat natuurlijk. Hij werpt dat altijd zelf wat op. Terwijl niemand voor hem 48 goals heeft gemaakt. 20 jaar geleden hadden we dat niet voor mogelijk gehouden. Al maakt Messi ook heel veel goals en wordt die in Argentinië ook in vraag gesteld."

Poll

Heeft Raes hier gelijk?

(141 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws