Vanlerberghe zit diep na missen EK: 'Zuurder dan dit wordt het niet'

Vanlerberghe zit diep na missen EK: 'Zuurder dan dit wordt het niet'

Gepubliceerd: woensdag 12 juni 2019 om 16:34wo 12-06-2019 om 16:34

De Belgische beloften beginnen zondag aan het EK U21 in San Marino en Italië. Zonder Jordi Vanlerberghe, die op het laatste moment af heeft moeten haken. En dat doet pijn bij de speler van Club Brugge die dit seizoen voor KV Oostende uitkwam.

Vanlerberghe probeert op Instagram zijn teleurstelling te verworden. 'Na een lang seizoen en hard werken om er klaar voor te zijn zit mijn EK er al op alvorens het echt kon beginnen. Zuurder dan dit wordt het niet. Verdere onderzoeken zullen moeten uitwijzen wat er precies aan de hand is maar mijn knie ziet er niet goed uit', schrijft de pechvogel.

De middenvelder zal de prestaties van zijn ploegmaats vanuit thuis wel op de voet blijven volgen. 'Ik zal nu het hele EK de grootste supporter zijn en wens de ploeg dan ook alle succes en geluk toe. Ik ben ervan overtuigd dat we heel ver kunnen geraken!', besluit hij zijn post met een positieve noot.

Vervanger
Bondscoach Johan Walem mag voor aanvang van het tornooi nog een vervanger in laten vliegen. Genkenaar Dries Wouters maakt de grootste kans om de plaats van Vanlerberghe in te nemen. Manuel Benson en Obbi Oulare waren de andere afvallers uit de voorselectie.

Poll

Wie zou jij oproepen als vervanger?

(143 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws