Martinez gaat niet experimenteren tegen Schotland, Mertens opnieuw wedstrijdfit

Martinez gaat niet experimenteren tegen Schotland, Mertens opnieuw wedstrijdfit

Gepubliceerd: maandag 10 juni 2019 om 18:28ma 10-06-2019 om 18:28

De eerste van twee opdrachten in de EK-kwalificatiecampagne in juni hebben de Rode Duivels achter de rug. Na de makkelijke 3-0 overwinning tegen Kazachstan volgt een wedstrijd tegen Schotland. Een niet te onderschatten tegenstander volgens Roberto Martinez.

"Onze laatste match tegen Schotland, in september, was een vriendschappelijke wedstrijd. Dat moeten we vergeten. Nu krijgen we een echte wedstrijd. Schotland heeft een zeer getalenteerd team, met snelheid op de flanken. Het wordt anders", vertelt de bondscoach aan Het Nieuwsblad. "Wat de blessures betreft: iedereen is klaar voor morgen. Ook Dries Mertens, die een schop kreeg op de enkel. Hij is hersteld."

"Ik ben van plan zo weinig mogelijk aan de ploeg te veranderen, zodat we verder kunnen bouwen. Dit wordt bovendien onze laatste thuismatch. Schotland verloor op Kazachstan maar Kazachstan thuis of uit, dat is heel anders. Mijn spelers onderschatten geen tegenstanders meer. Schotland beschikt over jonge talenten zoals Ryan Fraser van Bournemouth, die wellicht het meeste assists telt in de Premier League na Eden Hazard, Of Robertson won de Champions League met Liverpool", besluit de bondscoach.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws