'Wat hebben de spelers van Ajax gedaan dat ze voor tachtig miljoen vertrekken?'

'Wat hebben de spelers van Ajax gedaan dat ze voor tachtig miljoen vertrekken?'

Gepubliceerd: maandag 10 juni 2019 om 18:05ma 10-06-2019 om 18:05

Ray Parlour vindt dat er te veel betaald wordt voor de Ajacieden die dit seizoen met de Amsterdamse club de halve finale van de Champions League haalden. De voormalige middenvelder van Arsenal vraagt zich af waarom de spelers van Ajax zo veel waard zijn.

Parlour geeft in gesprek met talkSPORT, aangehaald door The Manchester Evening News, zijn mening over de mogelijke transfer van Aaron Wan-Bissaka naar Manchester United en haalt daarbij ook de Ajacieden aan. "Dat is toch pure waanzin", zegt hij over de transfersom die Crystal Palace voor zijn rechtsback vraagt. "Hij verdedigt heel goed en hij heeft een drive naar voren, maar 65 miljoen pond? Waanzin."

"Kijk nou eens naar die jonge spelers van Ajax", probeert Parlour zijn betoog te ondersteunen. "Zij zijn eigenlijk alleen nog jong. Verder hebben ze nog niet echt iets gedaan. Ze hebben alleen laten zien dat ze goed in het shirt van Ajax kunnen spelen en ze hebben het goed gedaan in de Champions League, maar die vertrekken nu ook al voor zeventig tot tachtig miljoen pond."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws