Ik ga daarna pas beslissen of ik nog terugkeer naar Anderlecht

"Ik ga daarna pas beslissen of ik nog terugkeer naar Anderlecht"

Gepubliceerd: maandag 10 juni 2019 om 12:45ma 10-06-2019 om 12:45

Bij Anderlecht moeten een resem spelers andere oorden opzoeken. Daar hoort ook Knowledge Musona vrijwel zeker bij, ook al is hij er nog maar één seizoen. Hij verwacht nog weinig kansen te krijgen in het komende seizoen.

"Als je een voetballer bent en naar een team gaat waar je geen kansen krijgt, dan is het moeilijk om uit te kijken naar het komende seizoen", vertelt hij bij The Standard"Je weet immers niet wat die mensen met je van plan zijn. Na de Africa Cup ga ik daar toch goed over nadenken."

Het is echter wachten op een uitweg. "Ik heb nog geen aanbiedingen gekregen want het seizoen zit er nog maar net op. Ik ben er wel van overtuigd dat goede prestaties op de Africa Cup deuren zullen openen en daarna mooie kansen zullen volgen. Dan pas zal ik beslissen of ik terugkeer, als ze me nog willen, of ik vertrek. Maar het ben ikzelf die zal beslissen wat er gebeurt."

In principe hoeft Musona, die vorig seizoen even op huurbasis bij Lokeren speelde, natuurlijk niet weg. Hij heeft nog een contract voor liefst drie seizoenen in het Astridpark.

Poll

Heeft Musona een toekomst bij Anderlecht?

(722 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws