'KRC Genk krijgt concurrentie uit Serie A voor 19-jarige spits Bozenik'

'KRC Genk krijgt concurrentie uit Serie A voor 19-jarige spits Bozenik'

Gepubliceerd: woensdag 12 juni 2019 om 08:30wo 12-06-2019 om 08:30

Racing Genk is met enkele transferdossiers bezig. Zo hoopt de landskampioen eerstdaags de komst van Benjamin Nygren af te ronden. Daar blijft het niet bij. Zo heeft Genk ook een nieuwe spits in vizier.

Het Laatste Nieuws meldt dat Genk interesse toont in Robert Bozenik. De 19-jarige centrumspits is van Slowaakse afkomst en komt in eigen land uit voor MSK Zilina, dat het voorbije seizoen op een vierde plaatst eindigde in de competitie.

De jonge Bozenik was in alle competities samen goed voor vijftien doelpunten in 40 wedstrijden. Verschillende Europese clubs tonen interesse in de Slowaak. Gezien zijn sterke lijf (1m90) is Bozenik een interessante type spits voor heel wat teams.

De vraagprijs is niet min, want Zilina wil circa vier miljoen euro vangen voor de beloftevolle spits. Het contract van Bozenik loopt nog tot medio 2022. Genk zal diep in de buidel mogen tasten, wil het de 19-jarige Slowaak inlijven.

Update 12/06, 08.30: Volgens Calciomercato krijgt Genk af te rekenen met concurrentie. Zo toont ook Serie A-club interesse in Bozenik. De 19-jarige aanvaller moet minstens vier miljoen opleveren.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Is vier miljoen te veel voor die jongen?

(760 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws