Zlatan stuurt filmpje naar Nederlandse amateur: 'What the f*ck is this?'

Zlatan stuurt filmpje naar Nederlandse amateur: 'What the f*ck is this?'

Gepubliceerd: zondag 2 juni 2019 om 18:06zo 02-06-2019 om 18:06

De Amsterdamse amateurvoetballer Philippe gaat de laatste dagen viral. De spits van het vijfde van AFC maakte dit seizoen welgeteld nul goals, wat leidde tot een filmpje met reacties van bekende Nederlanders uit alle hoeken van de wereld. Zelfs Zlatan Ibrahimovic nam de tijd om een filmpje te maken. 

De teamgenoten van Philippe lieten onder meer Ruud Gullit, Ronald de Boer, Hakim Ziyech, Humberto Tan, Sjaak Swart, Martin Garrix, Max Verstappen en nog vele andere bekende Nederlanders een videoboodschap inspreken voor de niet-scorende spits. "Ik vind de filmpjes heel grappig, maar je staat ook wel een tikkeltje voor lul", reageert hij bij AT5.

Het grapje is compleet uit de hand gelopen, erkent teamgenoot Tim Niehe. "Het schijnt dus dat BN'ers onderling hierover met elkaar hebben geappt en elkaar hebben aangemoedigd een grappig filmpje op te nemen." Sneu vindt hij het zeker niet. "Hij moet dit omarmen. Dit is toch schitterend."

Philippe heeft geen idee waardoor het dit seizoen niet lukte. Het zat het in elk geval niet mee, zoals bij een poging in november tegen stadgenoot Swift. Zijn stift ging net naast het doel. "Ik kreeg ook nog een trap van de keeper waardoor mijn schouder uit de kom ging. Dus en geen goal en ook nog eens mijn schouder uit de kom." Het plan voor volgend seizoen ligt al klaar. "Ik ga de hele zomer doortrainen en volgend jaar minimaal 20 goals."

Zaterdagavond nam zelfs Zlatan Ibrahimovic de niet-scorende spits op de hak:

Lees meer over: Eredivisie

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws