'Nog geen transfer voor Ganvoula, Anderlecht bereikt geen akkoord'

'Nog geen transfer voor Ganvoula, Anderlecht bereikt geen akkoord'

01-06-2019 22:32
6

RSC Anderlecht staat voor een gigantisch drukke transferzomer. Ontegensprekelijk moet er kwaliteit bijkomen, maar ook aan uitgaande zijde ligt er heel wat werk op de plank. Het dossier van Silvère Ganvoula zou binnenkort wel eens helderder kunnen worden.

Ganvoula werd door Anderlecht voor een seizoen uitgeleend aan VFL Bochum, in de Duitse 2. Bundesliga. Na een moeilijke start komt de aanvaller daar stilaan aan de oppervlakte. Bochum wil ook graag langer door met Ganvoula, zo meldt Kicker.

De Duitse club kon de spits definitief overnemen door de aankoopoptie van één miljoen euro te lichten. Het lijkt echter besloten te hebben om dat niet te doen. Toch gaat het rond de tafel zitten met RSC Anderlecht.

Zo hoopt Bochum de spits nog een extra seizoen te kunnen huren van paars-wit. Een deal waar Anderlecht aan wil meewerken. Ganvoula lijkt namelijk helemaal niet meer te moeten hopen op een kans bij Anderlecht.

Update 01/06 22.32u: Het water tussen Bochum en Anderlecht is nog diep. Volgens Christian Hoch van Revier Sport heeft paars-wit nog verre van een akkoord bereikt met de Duitse clubs. Anderlecht hoopt Ganvoula toch definitief van de hand te doen, terwijl Bochum opnieuw enkel wil huren.