OFFICIEEL: KV Oostende vindt haar tweede versterking bij degradant Lokeren

OFFICIEEL: KV Oostende vindt haar tweede versterking bij degradant Lokeren

31-05-2019 17:10 Laatste update: 17:29
4

Sporting Lokeren mag dan wel gezakt zijn naar de Proximus League.  Ari Skulason zal volgend seizoen nog in de Jupiler Pro League rondlopen. KV Oostende legde immers de 32-jarige IJslander vast.

In 2016 haalde Lokeren Skulason de vleugelverdediger naar ons land. De voorbije seizoenen was Skulason regelmatig een basisspeler op Daknam. Het afgelopen seizoen kwam hij 22 keer uit voor Lokeren. Hij wist de ploeg niet mee op het hoogste niveau te halen. Op 30/06 loopt het contract van Skulason bij Lokeren af. KV Oostende neemt de verdediger dus transfervrij over.

Reactie Skulason
Skulason reageerde al op zijn transfer. "Bij Lokeren kende ik, samen met de hele club, een ongelukkig seizoen. Ook KVO heeft een moeilijk seizoen achter de rug, maar wil opnieuw een stap vooruit zetten. Ik ben blij dat ik hier mee kan schrijven aan een nieuw verhaal. Telkens ik met Lokeren in Oostende speelde, was ik gecharmeerd door het gezellige stadion waar het publiek dicht op het veld zit. Met Ingebrigtsen trok het ook een Scandinavische trainer aan. Ik hoorde al heel veel positieve klanken over hem uit Noorwegen en ik kijk er naar uit om met hem samen te werken", klinkt het op de website van KV Oostende

Voor KV Oostende is het haar tweede aanwinst met het oog op volgend seizoen. Eerder wist de Kustploeg zich ook al te verzekeren van de komst van Rento Neto. De Braziliaanse middenvelder komt over van KAA Gent. Neto nam vrijdag met een video afscheid van de Buffalo's.