OFFICIEEL: Na twee jaar zonder match zit avontuur van Vlemincxk bij Antwerp erop

OFFICIEEL: Na twee jaar zonder match zit avontuur van Vlemincxk bij Antwerp erop

29-05-2019 15:17
5

Bij welke club stond Björn Vleminckx de voorbije twee jaar onder contract? Het zou een behoorlijk moeilijke vraag kunnen zijn op een hedendaagse voetbalquiz. De oud-topschutter van de Eredivisie is namelijk helemaal uit de spotlights verdwenen. Woensdag komt Vleminckx nog eens met wat nieuws.

Via zijn Twitter-profiel kondigt Vleminckx aan dat zijn passage bij Royal Antwerp FC er eindelijk op zit. Inderdaad, de blonde spits was de voorbije drie jaar in dienst bij The Great Old. In 2016 haalde Antwerp, toen nog actief op het tweede niveau, hem naar de Bosuil. Met vijf doelpunten in achttien competitiematchen had hij een aandeel(tje) in de promotie.

In Eerste Klasse A zou Vleminckx echter nooit meer in het stuk voorkomen in Deurne-Noord. De voorbije twee seizoenen werkte hij dan ook geen wedstrijd af bij de A-ploeg van Antwerp. Vleminckx zat zijn riante contract uit en heeft nu een nieuwe uitdaging gevonden: de spits gaat aan de slag bij FC Oppuurs, een eersteprovincialer uit zijn geboortestreek.