Gefrustreerde Benteke wil Engeland niet verlaten: Geen dief in de nacht

Gefrustreerde Benteke wil Engeland niet verlaten: "Geen dief in de nacht"

Gepubliceerd: zondag 26 mei 2019 om 23:47zo 26-05-2019 om 23:47

Christian Benteke heeft geen al te best seizoen achter de rug. Hij kwam dit seizoen amper in actie voor Crystal Palace. De spits zou binnenkort kunnen verkassen naar China, maar ziet dat zelf niet zitten.

"Ik ben goed begonnen in Engeland, ik wil daar goed eindigen. Ik heb geen zin om als een dief in de nacht te vertrekken. (zucht) Zeker niet na zo'n jaar", zegt Benteke in Het Laatste Nieuws.

Al is Benteke ook niet helemaal gelukkig bij Crystal Palace. "Op dit moment denk ik enkel aan Crystal Palace, maar ik wil wel op mijn kwaliteiten uitgespeeld worden", klinkt het.

The time is now
Benteke weet ook dat hij beter moet en kan doen. "Ik ben 28, geen jonge gast meer. Ik kan niet meer blijven zeggen: volgend seizoen, volgend seizoen. The time is now. De tijd vliegt. Qua maturiteit, ervaring en fysiek zou ik nu op mijn sterkst moeten zijn. Dat wil ik uitbuiten."

"Liefst bij Palace. De Benteke die ook jij hier de laatste zeven jaar hebt leren kennen, was op zijn best als het spel op hem was afgestemd. Ik voel me niet meer het main target, het voornaamste aanspeelpunt", besluit hij.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Is Benteke goed genoeg voor Crystal Palace?

(95 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws