Lille bevestigt interesse in Lukebakio, nog geen akkoord met aanvaller

Lille bevestigt interesse in Lukebakio, nog geen akkoord met aanvaller

Gepubliceerd: maandag 27 mei 2019 om 21:48ma 27-05-2019 om 21:48

Dodi Lukebakio mag terugblikken op een bijzonder goed seizoen bij Fortuna Düsseldorf. Dat kan de aanvaller nu verzilveren met een mooie transfer.

Met zijn tien doelpunten en vier assists in de Bundesliga heeft Lukebakio zich in de kijker gespeeld van een pak clubs. Watford zou niet weigerachtig staan tegnover een transfer. Daar wil Lille OSC nu van profiteren.

Zo weet L'Equipe dat de Frans club al een bod heeft gedaan op onze landgenoot. Het zou bereid zijn om twaalf miljoen euro te betalen voor de aanvaller.

Watford kan daarmee de investering in Lukebakio flink vergroten. Het betaalde zelf minder dan vijf miljoen euro om Lukebakio weg te halen bij Charleroi.

Update 27/05 21.48u: Tegenover RMC heeft Lille-coach Christophe Galtier bevestigd dat Lukebakio op het verlanglijstje staat. "We volgen hem al twee jaar", klonk het. "Nog voor hij naar Watford trok. Hij is één van de vier namen op ons lijstje om de aanval te versterken. Lukebakio heeft potentieel en is nog jong", aldus Galtier.

L'Equipe geeft echter aan dat er van een akkoord nog geen sprake is. Lukebakio wil eerst afwachten of er nog andere clubs interesse tonen eer hij een beslissing neemt.

Poll

Is hij dat bedrag waard?

(98 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws