Mannaert over Leko: “Waarschijnlijk ook met de titel zelfde beslissing”

Mannaert over Leko: “Waarschijnlijk ook met de titel zelfde beslissing”

Gepubliceerd: donderdag 23 mei 2019 om 12:46do 23-05-2019 om 12:46

Ivan Leko greep vorige week met Club Brugge langs de landstitel. Daarna kwam het nieuws naar buiten dat Blauw-Zwart afscheid neemt van Leko. Een titel had hem evenwel niet aan boord kunnen houden. Dat stelt  algemeen directeur van Club Brugge Vincent Mannaert. 

'Was de beslissing hetzelfde geweest als Leko voor het tweede jaar op rij kampioen was geworden?', vroeg Het Belang van Limburg zich af. "Ja. Heel waarschijnlijk wel", aldus het antwoord van Mannaert in de krant.

"We zijn niet uniek, hé. Nadat Preud'homme kampioen was geworden met Standard in 2008, vertrok hij ook. Bölöni kwam en hij werd ook kampioen. Je moet vooruitkijken en je afvragen of de elementen er nog zijn om volgend seizoen kampioen te worden", stelt de algemeen directeur van Club Brugge nog.

Wissel Leko - Clement
Met Club Brugge veroverde Leko in zijn debuutjaar de Belgische landstitel. Dit seizoen parkeerde de Kroaat Club Brugge op de tweede plaats in de Jupiler Pro League en wist hij met Blauw-Zwart Europees te overwinteren. KRC Genk-trainer Philippe Clement lijkt op weg om Leko op te volgen bij Club Brugge. Leko kan dan weer op interesse uit Genk rekenen. 

Poll

Denk je dat Leko in België blijft?

(1071 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws