Leko weet waarom Club Brugge geen kampioen is geworden: Vier redenen

Leko weet waarom Club Brugge geen kampioen is geworden: "Vier redenen"

Gepubliceerd: woensdag 22 mei 2019 om 15:45wo 22-05-2019 om 15:45

Laatste update: woensdag 22 mei 2019 om 15:47wo 22-05-2019 om 15:47

Ivan Leko is er met Club Brugge niet in geslaagd om opnieuw kampioen te worden. Hij eindigde met Blauw-Zwart op de tweede plek. Leko weet ook waarom dat gebeurde.

"Volgens mij zijn er vier dingen waardoor we geen kampioen zijn geworden", vertelt hij in Het Nieuwsblad. "Ten eerste het veld. We speelden drie maanden op een dramatisch veld en verloren tien punten in eigen huis", maakt Leko duidelijk.

Club Brugge kreeg in de Play-Offs ook heel wat beslissingen van de VAR tegen. Ook een reden volgens Leko. "De tweede reden is de VAR. Neem de wedstrijd tegen Genk. Ik geef toe: na 45 minuten moest het 3-0 staan voor Genk, maar het stond 1-1. Zonder die strafschop verliezen wij nooit in Genk. Dan was er ook die strafschop die we niet kregen op Antwerp en die vreemde afgekeurde goal op Standard... Dan heb ik het alleen nog maar over de play-offs."

"En dan zijn er nog de Champions League en de vele internationals. We verloren thuis drie keer punten na een match in de Cham­pions League", aldus Leko.

Het vierde punt
Het vierde punt, dat wilde Leko niet verklappen. "Dat is niet voor de pers. (lacht) Maar ook dat is heel duidelijk", bleef hij mysterieus.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vandaag viert @rscanderlecht de 112e verjaardag! Welke speler en welk moment zal jij nooit vergeten?! #RSCA #RSCAnderlecht #Anderlecht #JPL #VanHimst #Lukaku #Kompany #Scifo #Zetterberg

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws