UPDATE: ‘Clement praat vier uur met Club, buitenlandse piste volgt’

UPDATE: ‘Clement praat vier uur met Club, buitenlandse piste volgt’

Gepubliceerd: donderdag 23 mei 2019 om 09:14do 23-05-2019 om 09:14

Philippe Clement zat dinsdag samen met KRC Genk om te praten over zijn toekomst. Een beslissing viel er nog niet, want de kampioenenmaker wil eerst met Club Brugge spreken, alsook met een niet-nader genoemde buitenlandse club.

Tegenover Het Nieuwsblad gaf Clement toe dat er een constructief gesprek plaatsvond in de Luminus Arena. "Genk heeft me niet verrast. Ik heb nu een goed beeld van de plannen die deze club koestert", klonk het.

Woensdag staat er dan weer een gesprek met Club Brugge gepland voor Clement. Samen met CEO Vincent Mannaert zal er gepraat worden over hoe zij een eventuele samenwerking zien. Zowel Club Brugge als Clement zelf willen tegen het einde van de week een beslissing.

Buitenlandse club
Vermoedelijk zal Clement na donderdag een besluit nemen, want dan gaat hij eveneens op gesprek bij een buitenlandse club. Op vrijdag weten we dan wellicht ook of Clement voor Genk, Club Brugge of die derde piste kiest.

Update 23/05, 09.14: Volgens Het Laatste Nieuws heeft Philippe Clement een onderhoud gehad met Club Brugge van maar liefst vier uur lang. De volgende meeting is met een buitenlandse piste. De coach komt snel met duidelijkheid over zijn toekomst.

Poll

Kiest Clement voor Club Brugge?

(1322 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws