KAA Gent mikt hoog: 'Zes inkomende transfers worden verwacht'

KAA Gent mikt hoog: 'Zes inkomende transfers worden verwacht'

Gepubliceerd: dinsdag 21 mei 2019 om 10:16di 21-05-2019 om 10:16

KAA Gent begon belabberd aan de Play-Offs, maar na een knappe inhaalrace en een 9 op 9 wisten de Buffalo's alsnog de vijfde plaats te behalen. Toch gaat Gent zich voor volgend seizoen gevoelig versterken. Dat schrijft Het Nieuwsblad.

De krant weet dat Gent zich opmaakt voor een stevige zomermercato. Uitgaand lijkt er niet zo heel veel te gebeuren. Stallone Limbombe mag bij een goed aanbod vertrekken, terwijl Dylan Bronn de interesse geniet van verschillende buitenlandse clubs.

Inkomend wordt er dan weer wel veel vuurwerk verwacht bij de Buffalo's. Zo wil Gent er sowieso één of twee flankaanvallers zien bijkomen. Ook een ‘voetballende nummer zes’ staat op het verlanglijstje. Voor die positie is onder meer Sulayman Marreh van AS Eupen in beeld.

In de aanval wil Gent er een rasechte goalgetter bij, want Roman Yaremchuk liet te weinig zijn dat hij over het juiste torinstinct beschikt. Achterin wordt er op links én rechts ook een nieuwkomer verwacht. Ouderdomsdeken Nana Asare blijft niet eeuwig meegaan, terwijl er voor Arnaud Souquet onvoldoende alternatieven zijn.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws