Boskamp gelooft niet in beterschap voor Anderlecht en haar supporters

Boskamp gelooft niet in beterschap voor Anderlecht en haar supporters

Gepubliceerd: donderdag 16 mei 2019 om 21:01do 16-05-2019 om 21:01

RSC Anderlecht gaat komende zomer weer voor een grote schoonmaak. Er zullen heel wat spelers vertrekken en ook heel wat spelers aangetrokken worden. Toch gelooft Johan Boskamp niet dat het 'nieuwe Anderlecht' er volgend seizoen al zal staan.

"Oh, néén! Geen denken aan. Of elke transfer zou er pal op moeten zijn. Maar dat zie ik niet gebeuren, hoor", is de analist duidelijk in Het Belang van Limburg.

De Nederlander is dan ook bijzonder kritisch op de huidige kern, die hem niet kan overtuigen. "Santini scoorde in het begin vaak, maar ik heb toen al gezegd dat hij geen spits voor Anderlecht is. Als je zoveel spelers bij Oostende en Kortrijk haalt, moet je niet verwachten dat je voor de titel meedoet", geeft Boskamp aan.

Overroepen 'sterkhouders'
Ook de zogenaamde sterkhouders overtuigen Boskamp niet. "En zo een Trebel is ook overroepen, werkelijk niet te geloven. Deze winter haalden ze vervolgens Bolasie. Toen dacht ik: Jongens, hebben jullie wel goed uit jullie doppen gekeken? Want Bolasie had nauwelijks gespeeld, die aankoop werd uit pure paniek gedaan", klinkt het.

Eén speler kan hem wel overtuigen. ''Een ventje van 17 jaar is er nu de topper (Yari Verschaeren, nvdr). In zijn binnenste lacht hij al de rest uit, denk ik", besluit Boskamp.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws