Nainggolan spreekt duidelijke taal over terugkeer als Rode Duivel

Nainggolan spreekt duidelijke taal over terugkeer als Rode Duivel

Gepubliceerd: woensdag 15 mei 2019 om 13:31wo 15-05-2019 om 13:31

Radja Nainggolan besloot nadat hij naast het WK greep om te stoppen als Rode Duivel. De middenvelder van Internazionale lijkt ook niet meer terug te keren op die beslissing.

Vorige zomer besloot Nainggolan om niet langer uit te komen voor ons land. Hij zal meer dan waarschijnlijk ook nooit meer in het shirt van de Rode Duivels te zien zijn. "Dat is echt een gepasseerd station", zegt hij in Het Nieuwsblad.

"Ik vind het heel jammer hoe het allemaal gelopen is, maar ik kan er helaas niks meer aan veranderen. In mijn ogen is het belangrijk een man van je woord te zijn. In het heetst van de strijd heb ik gezegd dat ik niet meer voor het Belgische team wil spelen en ik blijf achter die woorden staan", geeft Il Ninja aan.

WK
Vooral het feit dat hij naast het WK greep, blijft hem moeilijk liggen. "Ik had graag meer uitleg gehad over waarom ik buiten het team werd gelaten, aangezien ik een superseizoen speelde bij Roma. Er is mij nooit persoonlijk verteld waarom ik niet geselecteerd werd. Dat is iets wat me heeft dwarsgezeten."

De Belgische fans blijven hem steunen, maar kunnen Nainggolan niet op andere gedachten brengen. "Laat het duidelijk zijn dat ik de steun van de fans echt kon waarderen. Natuurlijk geeft het een goed gevoel dat zoveel mensen je graag zien spelen voor het nationale team. Helaas hebben de fans geen invloed op de selectie", besluit hij.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Zou Nainggolan nog een meerwaarde zijn voor de RD?

(343 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws